Voetgangster aangereden op zebrapad

Ens – Op dinsdagochtend 11 juli is rond half elf een voetgangster gewond geraakt na een aanrijding op het zebrapad op de Baan in Ens.

De vrouw stak via het zebrapad de weg over maar werd toen aangereden door een personenauto. Het slachtoffer raakte gewond en is met onder andere hoofdletsel per ambulance naar een ziekenhuis in de buurt vervoerd.

De mannelijke bestuurder van de auto is mogelijk tijdens het rijden onwel geworden, meldt de politie. Wat de precieze oorzaak van het ongeluk was, is nog niet duidelijk. De politie doet hier nog onderzoek naar. De automobilist heeft voor zover bekend geen verwondingen aan de aanrijding zelf overgehouden.

De doorgaans drukke weg is enige tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. Een berger heeft de auto, met een flinke ster in de voorruit, afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer