Twee ongevallen in file op Ketelbrug

Nagele – Op de Ketelbrug (A6) tussen Nagele en Swifterbant zijn zaterdagmiddag 20 mei twee ongevallen in een file gebeurd.

Dit weekend wordt er op de A6 tussen Urk en Emmeloord aan de weg gewerkt, waardoor er geen verkeer via de snelweg naar Emmeloord toe kan. Het eerste ongeluk gebeurde iets voor 13:00 uur in de file voor de werkzaamheden op de Ketelbrug. Hierbij waren twee voertuigen betrokken. Over gewonden is niets bekend.

Bij een tweede aanrijding in dezelfde file, rond 15:30 uur, raakten drie personen gewond. Een personenauto botste door nog onbekende oorzaak hard achterop een touringcar. Twee personen konden met hulp uit de auto komen. Een andere inzittende is door de brandweer uit het voertuig bevrijdt. Alle drie de personen zijn met onbekend letsel per ambulances naar een ziekenhuis vervoerd.

De A6 vanaf Lelystad richting Emmeloord was enige tijd compleet dicht. Dit zorgde voor flinke verkeersoverlast. De politie heeft een onderzoek naar de ongevallen ingesteld.

Foto’s: Chris Lussenburg/GinoPress B.V.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer