Opendag ter ere van 75 jaar brandweer Urk

Urk – Op aanstaande zaterdag 27 september organiseert Brandweer Flevoland een opendag ter ere van het 75-jarig bestaan van de post Urk.

Van 9:30 uur tot 17:30 uur bent u van harte welkom in het Wilhelminapark, Singel 9 op Urk. Hier zullen naast verschillende brandweerwagens ook voertuigen van politie, Defensie en Rode Kruis te zijn bewonderen.

De hele dag door zijn er demonstraties. Hoe te handelen bij een vlam in de pan, hoe gaat de brandweer te werk bij een hulpverlening en er is een demonstratie van de duikers. Er is een stand waar je terecht kunt met vragen over brandveiligheid of ga op de foto met Brandweerman Sam, Billy Brandkraan of Vlammetje. De dag wordt afgesloten met een optocht van historische voertuigen.

Voor de aller kleinste is er een kleurplaten wedstrijd. Ben jij ouder dan 4 jaar en wil je gratis met je ouders naar PIT, het brandweer en politiemuseum in Almere, download dan hier de kleurplaat. Deze kleurplaat kun je opsturen naar post Urk of inleveren tot 12:00 uur op de opendag.

Poster opendag Brandweer Flevoland

Zie hier het bijbehorende artikel.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer