Grote zoekactie naar drenkeling bij Ketelbrug

Nagele/Swifterbant – Maandagavond 4 augustus is er een grote zoekactie opgestart naar een drenkeling bij de Ketelbrug. De hulpdiensten kwamen met veel materieel ter plaatse om het Ketelmeer uit te kammen.

De eerste melding kwam rond 18:00 uur binnen bij de politie. Er zou volgens een voorbijganger iemand van de Ketelbrug gesprongen zijn. Al snel werden de KNRM, meerdere ambulances, een traumahelikopter uit Amsterdam, en de brandweer opgeroepen. Er werd van Urk tot aan Schokkerhaven met meerdere boten en helikopters gezocht. Het scheepvaartverkeer werd tijdelijk stilgelegd zodat hulpverleners veilig te werk konden gaan. Brandweerduikers zochten het gedeelte onder de brug af terwijl vanuit de lucht de waterkant afgezocht werd. Ook de strandjes werden bekeken.

De zoekactie werd rond 21:00 uur gestaakt. Er is uiteindelijk niemand meer in het water aangetroffen. Volgens de politie is er ook niemand als vermist opgegeven.
Een reactie op “Grote zoekactie naar drenkeling bij Ketelbrug”

4 Augustus Lifeliner1 inzet Swifterbant | | www.traumaheli-mmt.nl zei:

[…] Maandagavond 4 augustus is er een grote zoekactie opgestart naar een drenkeling bij de Ketelbrug. De hulpdiensten kwamen met veel materieel ter plaatse om het Ketelmeer uit te kammen.leesverder […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer