Gewonden bij aanrijding op N765

Ens – Op de Oud Kamperweg (N765), ter hoogte van de Zwartemeerweg, heeft vrijdagmiddag 29 maart een flinke aanrijding plaatsgevonden.

Het ongeluk gebeurde rond 13:50 uur. Een bestelbusje en een personenauto kwamen door nog onbekende oorzaak frontaal met elkaar in botsing. De hulpdiensten waren snel aanwezig. Naast drie ambulances, kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse.

De bestuurder van het bestelbusje, een 77-jarige man uit Rutten, raakte gewond. Ook de inzittenden van de auto, een 32-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Zwolle, liepen verwondingen op. De brandweer heeft de personenauto moeten openknippen om de vrouw te kunnen bevrijden. De drie slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Urenlange afsluiting
De Oud Kamperweg was tussen de Enserdwarsweg en de Zwartemeerweg tot ongeveer 20:30 uur afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke uitgebreid sporenonderzoek gedaan en vervolgens zijn de zwaar beschadigde voertuigen door een berger opgehaald.

Getuigen gezocht
De precieze oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Mogelijk was er nog een derde voertuig bij het ongeval betrokken, welke op het moment van de aanrijding de Oud Kamperweg op draaide. Om te kunnen reconstrueren wat er precies is gebeurd, komt de politie heel graag in contact met getuigen. Ook is men opzoek naar dashcambeelden van het ongeval.

Wijkagent Mervin Wigbels deelt deze oproep via Instagram. “Bent u getuige geweest van het ongeval of heeft u dashcambeelden? Dan komen we graag in contact met u. Bel 0900-8844 of stuur mij een PB.”, schrijft Wigbels.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Wijkagent Mervin Wigbels (@wijkagent_nop_zuid)
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer