Ernstig ongeval: auto botst tegen boom

Rutten – Op de Noordermeerweg, in het buitengebied van Rutten, heeft vrijdag 15 januari een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een inzittende raakte hierbij gewond en bekneld in het voertuig.

Het eenzijdig ongeval gebeurde rond 17:00 uur. Een personenauto kwam door onbekende oorzaak in de berm, waarna het voertuig over de weg schoot en verderop tegen een boom botste. Een inzittende kwam door de harde klap in de auto bekneld te zitten.

In eerste instantie werden de hulpdiensten naar de Westermeerweg bij Espel gestuurd. Later kwam een bericht dat het ongeval op de Noordermeerweg, een stuk verderop, bij Rutten was gebeurd. Brandweerlieden hebben in samenwerking met het ambulancepersoneel een inzittende met vereende krachten uit de auto weten te halen. Het slachtoffer is na de bevrijding met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Specialisten van de verkeersongevallen dienst hebben ter plekke sporenonderzoek gedaan. De Noordermeerweg was langdurig afgesloten voor het verkeer. Uit verder onderzoek zal moeten blijken waardoor de auto van de weg kon raken.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer