Caravan in lichterlaaie op de Baan

Ens – Een caravan is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 oktober volledig uitgebrand op het plein van de Baan in Ens.

De brandweer kreeg omstreeks 04:30 uur de melding van de brand. Bij aankomst stond de caravan al in lichterlaaie, er was niets meer aan te redden. Er was korte tijd sprake van veel rookontwikkeling, maar de vlammen waren snel gedoofd. De omgeving liep verder geen gevaar.

Schuurfeest Bant
De caravan was eigendom van Schuurfeest Bant, dat op 26 november wordt gehouden. In de weken voor het feest zou de caravan op verschillende plekken in de polder worden neergezet ter promotie van het jaarlijkse schuurfeest. Via social media konden mensen raden waar de caravan stond en daarmee vrijkaartjes winnen. Daar is dus nu een einde aan gekomen.

Waarschijnlijk is er sprake geweest van brandstichting.
2 reacties op “Caravan in lichterlaaie op de Baan”

Caravan van Schuurfeest Bant opnieuw afgebrand – Regio25.nl zei:

[…] oktober ging de eerste caravan van het schuurfeest ook al in vlammen op, toen deze ter promotie geparkeerd stond op de Baan in […]


Caravan van Schuurfeest Bant opnieuw afgebrand – Starlight Urk zei:

[…] oktober ging de eerste caravan van het schuurfeest ook al in vlammen op, toen deze ter promotie geparkeerd stond op de Baan in […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer