Boerderij verwoest door brand Oosterringweg

Luttelgeest – Een flinke brand heeft maandagmiddag 22 september een boerderij grotendeels verwoest aan de Oosterringweg bij Luttelgeest.

De brandweer van Marknesse werd rond half drie gealarmeerd voor een schuurbrand. Eenmaal ter plaatse troffen zij een uitslaande brand in een boerderij aan. Hierop werd opgeschaald naar het sein ‘middelbrand‘, waarop de blusgroep uit Kuinre en een hoogwerker uit Lelystad zijn opgeroepen.

De brand was snel onder controle maar het nablussen nam nog wel wat tijd in beslag. De Oosterringweg is tussen de Lindeweg en de Kuinderweg geruime tijd afgesloten geweest omdat er brandslangen over de weg lagen.

De boerderij is onbewoonbaar verklaard. Volgens de brandweer is het vuur ontstaan in de schuur van de boerderij. Iedereen kon op tijd uit het pand vluchtten. Er raakte dan ook niemand gewond.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer