Licht letsel bij aanrijding Zuiderringweg

23 nov 2021 | Niet gecategoriseerd

Kraggenburg – Op de Zuiderringweg (N352) tussen Kraggenburg en Ens heeft dinsdagmiddag 23 november een flinke kop-staart aanrijding plaatsgevonden.

Het ongeluk gebeurde rond 15:15 uur ter hoogte van Vink Fruitboerderij. Een busje botste achterop een personenauto, waarna de auto in een sloot belandde.

Voorbijgangers en medewerkers van het fruitboerderij verleenden eerste hulp. De hulpdiensten waren vervolgens ook snel ter plaatse. De omstanders en hulpverleners hebben de twee inzittenden uit de auto geholpen. Beide personen zijn ter controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie viel het letsel mee, maar was een bezoek aan het ziekenhuis wel even nodig. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij.

Er lag veel glas en andere troep op de Zuiderringweg. De brandweer heeft de resten bij elkaar geveegd en de brandstoflekkage afgedekt met korrels. Een berger heeft de twee zwaar beschadigde voertuigen afgesleept, waarna het wegdek verder is gereinigd. Het verkeer werd om en om langs het ongeval geleid. Dit zorgde voor enige vertraging.

Gerelateerd nieuws