Zwaargewonde bij ernstig ongeval Domineesweg

Nagele – Op de Domineesweg (N352) tussen Nagele en Urk heeft maandagavond 3 juni een ernstig éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Het ongeluk gebeurde even na 21:30 uur in een bocht tussen de A6 en het industrieterrein van Urk. Een auto raakte van de weg, botste tegen enkele bomen en sloeg zeker één keer over de kop.

Twee gewonden
In de auto zaten twee Urkers, een 27-jarige vrouw en een 28-jarige man. De vrouw raakte zwaargewond, de man lichtgewond. De hulpdiensten kwamen massaal ter plekke, waaronder een traumahelikopter.

De vrouw zat bekneld in de auto. De brandweer heeft een zijkant van het voertuig opengeknipt, waarna de vrouw kon worden bevrijdt. Ze is met ernstig letsel per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht. De trauma-arts reed ter ondersteuning mee met de ambulance.

De man kwam er wonderwel met lichte verwondingen vanaf. Hij is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Veel schade
De impact van het ongeval moet enorm zijn geweest. Het dak van de auto is flink ingedeukt. De auto was tot stilstand gekomen op het fietspad. Aldaar waren de sporen over tientallen meters te zien.

Toedracht onbekend
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Volgens de politie lagen er veel bier- en wijnflessen in de auto. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen of er alcohol in het spel was.

De Domineesweg was tot diep in de nacht afgesloten voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer