Zoektocht naar automobilist na aanrijding op A6

Nagele – Op de A6 tussen de Ketelbrug en Nagele, vlak voor tankstation De Abt, heeft vrijdagavond 12 november een flinke aanrijding plaatsgevonden.

Rond 21:15 uur, door nog onbekende oorzaak, botste een auto hard achterop een andere auto. Hierdoor raakten beide voertuigen van de weg. Eén belandde in een greppel, de ander sloeg over de kop en kwam zo’n 100 meter verderop tot stilstand in de berm.

Zoektocht
Toen de hulpdiensten arriveerden bleek de bestuurder van de achteropkomende BMW spoorloos. De politie zocht in de berm, rondom het tankstation en in het stuk bos tussen de A6 en de Ketelmeerweg, maar er werd niemand aangetroffen. Bij en in de auto werden wel een aantal lege bierblikjes en een lege fles drank gevonden. Het vermoeden is dat de bestuurder reed onder invloed.

Bijzondere situatie
Een man ter plekke meldde dat hij de bijrijder was van de BMW. De man had letsel en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij verder behandeld, maar ook verhoord. De politie zoekt nog uit wie er daadwerkelijk achter het stuur van de auto zat. De twee inzittenden van de Seat, die in de greppel belandde, hoefden niet naar het ziekenhuis.

In beslag genomen
De twee auto’s raakten zwaar beschadigd door de aanrijding. Eén van de twee raakte zelfs een wiel kwijt. De politie heeft de BMW in beslag genomen voor verder onderzoek. Een berger heeft de autowrakken afgesleept, waarna een aannemer de schade aan het asfalt heeft hersteld.

Vanwege de werkzaamheden was de rechterrijstrook van de A6 lange tijd afgezet. Het verkeer kon met gepaste snelheid passeren en had er verder weinig hinder van.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer