Zoekactie naar vermiste vrouw

Flevoland – De hulpdiensten hebben vrijdagochtend 17 mei een grote zoekactie op touw gezet op en om het Ketelmeer tussen Nagele en Swifterbant.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd gemeld dat een vrouw in zorgelijke toestand haar woning had verlaten. Even voor 06:00 uur werd de auto van de vrouw aangetroffen bij de Zwolse Hoek, het strand naast de Ketelbrug. Daarom werd een zoektocht gestart.

De brandweer kwam met duikers en een boot naar het Ketelmeer toe. Ook reddingboten van de KNRM en een politiehelikopter werden ingezet om in en rondom het water te kunnen zoeken. Omstreeks 07:30 uur werd de zoekactie door de brandweer en de KNRM gestaakt. Als de vrouw te water is geraakt, was de overlevingskans nihil.

De politie meldde zaterdag 18 mei dat het levenloze lichaam van de vermiste vrouw is gevonden in de Trintelhaven bij Lelystad. Er is geen sprake van een misdrijf of een ongeval, daarom is het onderzoek door de politie beëindigd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer