Zoekactie naar vermiste Urker

Urk – Hulpdiensten zijn zaterdag 9 april druk geweest met het zoeken naar de vermiste 17-jarige Jan Baarsen uit Urk. Hij is sinds 06:30 uur die nacht niet meer gezien. De familie maakt zich grote zorgen om hem.

Vanwege heeft feit dat er een jas werd aangetroffen op het bootje van Baarssen in de Zuidermeervaart, een aftakking van de Urkervaart, is er ’s ochtends een grote zoekactie gestart. Brandweerduikers, agenten en een politiehelikopter hebben het gehele industrieterrein Zwolsche Hoek afgezocht. Ook werd een Burgernetbericht uitgestuurd. Dit gaf allemaal geen resultaat, waarna men gestopt is met zoeken.

Later op de dag zijn medewerkers van de SOAD (Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen) bezig geweest met dreggen. Hierbij is alleen een uitgebrande boot aangetroffen. Er was verder geen enkel spoor van de vermiste Urker. Men heeft ook daarom deze zoekactie gestaakt.

Volgens een wijkagent is Jan voor het laatst gezien in een woning aan de Schelpenhoek. Echter werd er daarna niets meer van hem gehoord. De politie zet het onderzoek naar de vermissing voort. Ook de Recherche werkt hieraan mee.

Wanneer u informatie heeft omtrend Jan Baarssen verzoekt de politie u te bellen met 0900-8844 of wanneer het spoed betreft 112.

Foto 1: Wijkagent Mark Cobussen
Foto 6: Ingezonden
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer