Wederom ramkraak bij camerawinkel

Urk – Nog onbekende personen hebben in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 november een ramkraak gepleegd bij de winkel van CameraNU.nl aan Het Spijk op Urk. Drie maanden geleden gebeurde dit ook al midden in de nacht.

De pui van de winkel werd rond 03:30 uur met een auto geramd. De inbrekers konden zo naar binnen glippen. Aldaar hebben zij diverse goederen weggenomen. Onbekend blijft wat er precies is ontvreemd. De schade aan de gevel van het pand was volgens de politie van grote omvang.

In augustus van dit jaar vond er ook een kraak plaats. Toen werden meerdere vitrines kapot geslagen en een aantal camera’s gestolen. Een onderzoek van de politie loopt momenteel nog.

Via Twitter werd donderdagochtend een getuigenoproep gedaan. Mensen die verdachte bewegingen hebben gezien rond half 4 ’s nachts op het industrieterrein, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Zie ook: Gestolen auto gebruikt voor ramkraak
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer