Vluchtende inbreker blijkt zwemmende bever

Almere – Bij een heterdaad inbraakmelding aan de Jool Huulstraat zijn vannacht diverse eenheden van politie, brandweer en een ambulance uitgerukt. Ook een politiehelikopter ondersteunde de zoekactie. De vluchtende inbreker bleek uiteindelijk een zwemmende bever.

Agenten stelden een onderzoek in na een inbraakmelding bij een bedrijfspand aan de Jool Huulstraat. Terwijl agenten op onderzoek uitgingen hoorde een van hen een geluid bij het water. Omdat er sporen van een inbraakpoging waren aangetroffen rees het vermoeden dat de dader of daders mogelijk het water in waren gevlucht. Ook andere agenten zagen in het water iets wegzwemmen waarna de hulp van de brandweer en een politieheli werd ingeroepen. Terwijl meerdere politie-eenheden de waterzijden bewaakten en de brandweer een boot in het water bracht bleek middels een warmtecamera dat het ‘object’ geen vluchtende inbreker was maar een flink uit de kluiten gewassen bever. De recherche doet onderzoek naar de inbraakpoging.

Bron: Politie.nl/nieuws
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer