Verkeerschaos na gekantelde vrachtwagens

Noordoostpolder – Op de A6 en op de N50 hebben vanmorgen twee vrachtwagenongevallen plaatsgevonden. Hierdoor is een groot verkeersinfarct ontstaan op de wegen in en rondom de Noordoostpolder.

Op de A6 bij Nagele kantelde in de richting van Lelystad rond 06:00 uur een vrachtwagencombinatie. Vanaf Emmeloord stond het verkeer volledig vast. Rijkswaterstaat en de politie heeft het verkeer via de op- en afritten omgeleid.

Rond 06:45 uur ging het ook op de N50 fout. Hier kantelde een vrachtwagen net voorbij de Ramspolbrug richting Emmeloord. Er ontstond een file van 6 kilometer. De file loste al snel op omdat de vrachtwagen in de berm werd gelegd.

Beide vrachtwagenchauffeurs raakten niet gewond. De oorzaak van de ongevallen is vermoedelijk de harde wind.

Rijkswaterstaat heeft beide vrachtwagens in de nacht van 31 maart op 1 april geborgen. Hiervoor werden de A6 en N50 tijdelijk afgesloten. Het verkeer werd met behulp van borden omgeleid. Dit heeft, voor zover bekend, niet voor files gezorgd.

 
2 reacties op “Verkeerschaos na gekantelde vrachtwagens”

LIVE: Storm zorgt voor overlast en schade l Regio25.nl zei:

[…] uur: Vroeg in de morgen werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een gekantelde vrachtwagencombinatie op de A6. Hiervoor moest de weg worden afgesloten. Er ontstond een flinke verkeerschaos in de polder. Even […]


Storm zorgt voor overlast en schade l Regio25.nl zei:

[…] dag begon voor de hulpdiensten op de A6 bij Nagele. Hier kantelde een vrachtwagen door de harde wind. Maar nog geen uur later ging het op de N5o fout. Ook […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer