Veel schade na aanrijding Lange Dreef

Emmeloord – Woensdagavond 28 oktober zijn twee personenauto’s met elkaar in aanrijding gekomen op de Lange Dreef in Emmeloord. De voertuigen liepen hierbij forse schade op.

Het ongeval gebeurde net na 10’en ter hoogte van het tankstation aan de Zuidzijde. Twee automobilisten zagen elkaar over het hoofd, toen men een kruising wou passeren. Hierop volgde een botsing.

Diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen ter plaatse. Er bleek niemand in de auto’s bekneld te zitten, dus kon de brandweer snel retour. Ambulancepersoneel heeft de betrokkenen gecontroleerd op letsel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis, waarop ook de ambulance weer terug kon naar zijn standplaats.

De voertuigen liepen forse schade op en zijn afgesleept door een berger. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. Hoe de twee precies konden botsen is nog onduidelijk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer