Veel rook in woning door brand

Tollebeek – In een twee-onder-een-kap woning aan de Torenvalk in Tollebeek is woensdag 10 april rond het middaguur brand ontstaan.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de woning vol rook. Er woedde brand in een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Volgens de brandweer heeft er iets gebrand met elektrische bedrading. De bewoner, een oude man, zat bij aankomst van de politie met zijn scootmobiel bij de voordeur. De agenten hebben de man daar vanwege de rookontwikkeling weggehaald. De bewoner is door het ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie, maar dit bleek mee te vallen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De directe buren moesten tijdelijk hun woning verlaten, maar hun woning is niet door de rook of brand betrokken geraakt.

Het brandje is geblust en de woning werd geventileerd door de brandweerploegen van Nagele en Urk. De schade in de woning is aanzienlijk. De oorzaak van de brand is vermoedelijk kortsluiting.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer