Tweetal vlucht na ongeval op A6

Nagele – Op de A6 tussen Nagele en Emmeloord heeft woensdagochtend 16 september rond 07:00 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak raakte een bestelauto van de weg. Het voertuig botste tegen de vangrail in de middenberm waarna het op z’n kant tot stilstand kwam. De politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen na de melding met spoed ter plaatse.

Gevlucht
Volgens een woordvoerder van de politie zaten er drie mannen in de bestelauto. Twee van hen sloegen na het ongeluk op de vlucht richting het tankstation en de parkeerplaats aan de andere kant van de snelweg. De andere inzittende meldde zich direct bij de agenten.

De politie startte een zoekactie naar het tweetal. De bosjes en de omgeving werden afgespeurd. Al snel werden de twee mannen gevonden in de struiken bij de parkeerplaats. De ook opgeroepen politiehelikopter hoefde uiteindelijk niet meer mee te zoeken.

De twee mannen bleken bij het ongeluk gewond te zijn geraakt. Zij zijn daarom ter controle naar een ziekenhuis gebracht.

De twee verklaarden in paniek te zijn weggerend. Omdat een van hen nog een celstraf van 14 dagen moest uitzitten, is hij later door de politie gearresteerd. Volgens de politie gaat het om een 21-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats.

Vanwege het ongeval werd er tijdelijk een verkeersstop gehouden waardoor de snelweg even afgesloten was en de hulpverleners veilig konden werken. Na ongeveer een half uur werd de weg weer vrijgegeven. De inmiddels ontstane file loste hierna snel op.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer