Tweetal belt aan bij omwonenden na ongeval op N50

Ens – Op de N50 ter hoogte van de op- en afritten bij Ens heeft op de vroege zaterdagochtend 15 juni een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak raakte rond 05:00 uur een auto met twee inzittenden van de weg, waarna deze op de kop in een sloot tot stilstand kwam.

De twee jonge mannen klommen zelf uit de auto en besloten hulp te gaan zoeken. Ze liepen naar het industrieterrein van Ens om aan te bellen bij een paar huizen. Deze pogingen slaagde want een Ensenaar deed open en schoot het tweetal te hulp, aldus de politie.

Ondertussen had een voorbijganger al 112 gebeld, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd voor een ‘voertuig te water’. De politie en twee ambulances kwamen ter plaatse. Ook de brandweer rukte met meerdere wagens uit, waaronder twee duikteams.

Uiteindelijk bleek de auto in een vrijwel droge sloot te liggen, maar de hulpverleners troffen niemand aan dus men ging opzoek naar de inzittenden.

Een lift gekregen
Niet veel later kwamen de twee jonge mannen weer aangelopen. De Ensenaar had ze een lift terug gegeven naar de plek van het ongeval. Daar is het tweetal opgevangen door ambulancepersoneel.

Eén van de mannen is ter controle naar een ziekenhuis gebracht. De andere man hoefde dat niet. Het tweetal heeft nog wel even een verklaring moeten afleggen bij de politie. De bestuurder vertelde oververmoeid te zijn, aldus de politie.

Tot slot werd de zwaar beschadigde auto door een berger uit de sloot getakeld.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer