Twee keer brand in Botenbuurt

Emmeloord – Op woensdag 22 augustus heeft er twee keer brand gewoed binnen zes uur tijd in de Botenbuurt in Emmeloord.

De eerste brand begon rond 17:30 uur in een schuurtje met een rietenkap achter een woning aan de Bossulaan. Dit was met behulp van omstanders, de politie en de brandweer snel geblust waardoor erger werd voorkomen.

Rond 22:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een containerbrand aan de Karekiethof, wat na een rectificatie de Klipperstraat, vlak achter de Bossulaan, bleek te zijn. Daar stond in een achtertuin van een woning de inhoud van een kliko in brand. Buurtbewoners hoorden een knal waarna zij de beginnende brand ontdekten en 1-1-2 belden. De brandweer heeft ook dit brandje snel weten te blussen.

Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van beide brandjes.
2 reacties op “Twee keer brand in Botenbuurt”

Opnieuw brand in schuurtje Bossulaan – Regio25.nl zei:

[…] ook al brand. Toen bleef de schade beperkt. ’s Avonds moest de brandweer uitrukken voor een containerbrand in de Klipperstraat, direct achter de Bossulaan. In totaal staat de teller in 24 uur tijd op drie […]


Voor vijfde keer brand in Botenbuurt – Regio25.nl zei:

[…] Brand 1 & 2: Twee keer brand in Botenbuurt […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer