Strobalen in brand op rotonde Vollenhoverweg

Noordoostpolder – Op de rotonde van de Repelweg met de Vollenhoverweg (N331) tussen Marknesse en Vollenhove zijn woensdagochtend 19 juni strobalen op een vrachtwagen in brand gevlogen.

Er is nog geprobeerd de beginnende brand met brandblussers te doven, maar de vlammen grepen snel om zich heen. Ook de trailer achter de vrachtwagen vloog in brand. Het stro lag verspreid over de weg, waardoor de rotonde volledig werd versperd. Het verkeer moest van alle kanten worden omgeleid.

De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse om de brand te blussen. Dat was een tijdrovende klus. Aan het einde van de ochtend kwam er een grote kraan ter plaatse die de brandende bulten uit elkaar heeft gehaald. Toen de brand helemaal was geblust kon al het verbrande stro worden opgeruimd. Rond 16:15 uur is de rotonde weer vrijgeven voor het verkeer.

De precieze oorzaak van de brand is nog onbekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer