Tankstation aan Marsdiep overvallen

Urk – Het Shell-tankstation aan het Marsdiep op Urk is vrijdagavond 10 maart overvallen. De gewapende dader vluchtte op een scooter het dorp in.

Rond 20:45 uur kwam er een gewapende man de shop binnen. Hij bedreigde en mishandelde het aanwezige personeel, meldt de politie. Nadat de overvaller goederen buit had gemaakt ging hij er op een scooter vandoor. De politie was snel ter plaatse nadat oplettende jongeren 1-1-2 belden. De scooter werd korte tijd later gevonden op de Gammels. De politie zette een helikopter in om de overvaller op te sporen, maar dit slaagde niet.

Saillant detail is dat precies een week geleden ook een tankstation in de polder is overvallen. Op vrijdagavond 3 maart vond ook rond 21:00 uur een overval plaats op een Shell-tankstation in Emmeloord.  Onduidelijk is nog of de twee overvallen met elkaar te maken kunnen hebben.

De politie wil vanwege onderzoek graag met getuigen in contact komen. De verdachte heeft een licht getint uiterlijk, een dun postuur en is ongeveer 1.90 meter lang. Hij droeg een grijze jas met capuchon en had een zwarte sjaal voor zijn mond. Heeft u informatie over deze overval? Weet u meer over de vluchtroute van de dader? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer