Schuurbrand onderbreekt korpsavond

Urk – De brandweer van Urk hield vrijdag 22 april haar jaarlijkse korpsavond, maar die werd onderbroken toen er een melding van een schuurbrand binnenkwam.

In de achtertuin van een woning aan de Pyramideweg in het dorp woedde een felle brand. Die ontstond rond 21:00 uur in of bij een schuurtje.

De brandweer van Urk was binnen een paar minuten met twee blusvoertuigen ter plaatse en had hierdoor het vuur snel onder controle. Uitbreiding naar het woonhuis en aangrenzende schuren werd voorkomen. Het is nog onbekend hoe de brand is ontstaan.

Onvergetelijk
Burgemeester Cees van den Bos was ook aanwezig bij de korpsavond en beschreef het feestelijke moment als onvergetelijk. “Tijdens mijn toespraak gaat de pieper en stuiven 20 man de zaal uit! Mooi om toch nog op de foto te kunnen met alle geslaagden, jubilarissen en scheidende man-/vrouwschappen.”, twitterde de burgervader na afloop.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer