Schuur verwoest door felle brand

Emmeloord – Een schuur in de achtertuin van een woning aan de Vliet is zondagmiddag 18 juli volledig verwoest door een felle brand.

De brand ontstond even na 14:30 uur door het wegbranden van onkruid. De buitenkant van de schuur vatte vlam. De bewoner probeerde de brand te blussen en ook buurtbewoners schoten te hulp met tuinslangen en emmers water, maar dat had weinig succes. Het vuur greep razendsnel om zich heen.

Bij aankomst van de brandweer was de schuur en inboedel niet meer te redden. De brandweerlieden hebben de brand geblust en wisten te voorkomen dat het vuur zich uit kon breiden naar omliggende schuren. Alleen de directe buren hebben schade aan hun overkapping.

De bewoner ademde wat rook in en is nagekeken door ambulancepersoneel. Uiteindelijk was een bezoek aan het ziekenhuis niet nodig. Verder raakte er niemand bij de brand gewond.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer