Ravage na inbraak bij telecomwinkel

Urk – Bij telecomwinkel Optie 1 aan de Klifweg op Urk is in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 februari ingebroken. Wat en voor hoeveel er precies is buitgemaakt, is nog onduidelijk.

Volgens de eigenaar van de winkel is de inbraak rond 03:00 uur gepleegd. De inbreker was per fiets en droeg donkere kleding. De dader had een grote steen bij zich, waarmee de ruit in de deur van de winkel is ingeslagen. Hierdoor kon de inbreker binnenkomen. Enkele vitrines, waarin smartphones en tablets lagen, zijn kapot geslagen. Een aantal apparaten zijn ook meegenomen. De inbreker is per fiets in onbekende richting gevlucht.

In de winkel is een flinke ravage aangericht. Een onderzoek naar de dader, of eventuele daders, is ingesteld. De politie zoekt daarom eventuele getuigen. Heeft u iemand verdacht zien fietsen rond de Klifweg deze nacht? Of heeft u andere belangrijke informatie? Neem dan via 0900-8844 contact op met de politie.

Foto’s: Facebook Optie 1 Urk
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer