Ravage na aanrijding auto en trekker

Rutten – Op een viaduct van de Lemsterweg, tussen Bant en Lemmer, is woensdagavond 28 september een auto hard op een trekker geknald.

De aanrijding vond omstreeks half negen vermoedelijk plaats doordat beide bestuurders op het viaduct te dicht langs elkaar reden. De automobilist raakte door de harde klap gewond. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de trekker bleef ongedeerd. De auto is zwaar beschadigd geraakt: de klap moet enorm zijn geweest. De zijkant van de auto werd helemaal opengereten. Over een afstand van tientallen meters lagen brokstukken van de auto en de tractor.

De precieze oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht door de politie. De weg is een aantal uur voor het verkeer afgesloten geweest.
Een reactie op “Ravage na aanrijding auto en trekker”

Gewonde na aanrijding tractor en auto Lemsterweg - Noordoostpolder zei:

[…] en Bant zijn woensdagavond 28 september een auto en tractor met elkaar in botsing gekomen, meldt Regio25.nl De bestuurder van de auto raakte […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer