Politievoertuig betrokken bij ongeval Hagevoortdreef

Almere – Op de kruising Hagevoortdreef met de Tussenring heeft woensdagavond 3 oktober rond 23.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een opvallende politieauto en een personenauto.

Daarbij raakten twee politieagenten, die zich in het politievoertuig bevonden, alsmede de passagiere van de personenauto gewond. Alle drie de slachtoffers werden vervoerd naar een ziekenhuis. De twee politieagenten werden in het ziekenhuis geholpen aan hun verwondingen en konden die nacht het ziekenhuis weer verlaten. De passagiere van de personenauto werd na medisch onderzoek vanochtend ontslagen uit het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij en bleef ongedeerd. In het politievoertuig zaten ook twee politiehonden die bij het ongeval niet gewond raakten. Om de onpartijdigheid van het onderzoek te waarborgen is ter plaatse het onderzoek uitgevoerd door verkeersspecialisten van een andere politieregio. Zij zullen onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Bron: Politie.nl/nieuws
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer