Politie en EOD doen onderzoek bij woning

Emmeloord – De politie en Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) hebben vrijdagavond 22 december onderzoek gedaan aan de Sondelstraat.

Er zou een onbekend projectiel bij een woning naar binnen zijn gegooid. Aan de achterkant op de eerste verdieping was een groot gat in een raam te zien.

Rond 20:00 uur kreeg de politie een melding. Agenten troffen in één van de slaapkamers van de woning een onbekend projectiel aan. Door de inslag van het voorwerp lag op de hele eerste verdieping puin. De EOD is voor de zekerheid ter plaatse gekomen en heeft het projectiel veilig afgevoerd. Niemand raakte gewond. Een politiehond speurde de omgeving af naar eventuele sporen.

Het is nog onbekend wat er precies is gebeurd. De politie doet hier nog onderzoek naar. Buurtbewoners zouden aan het begin van de avond een harde knal hebben gehoord. Of de knal iets met het sneuvelen van de ruit te maken had, is nog onbekend.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen van het incident. “Heb jij iets gezien of gehoord rond 20.00 uur die vrijdagavond? Misschien heb je camerabeelden of informatie die ons kan helpen bij het onderzoek. Dan komen wij graag met jou in contact. Bel ons via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.”, aldus de politie.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer