Man loopt op A6 en wordt aangereden

Emmeloord – Een 21-jarige man liep in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober over de pikkedonkere snelweg bij Emmeloord.

Een nietsvermoedende automobilist zag de voetganger slecht waardoor een aanrijding volgde. Het ongeluk vond plaats op de A6 tussen oprit De Munt en de Vogelbek, het knooppunt Emmeloord.

Bij aankomst van de hulpdiensten lag de voetganger gewond op de vluchtstrook. Ambulancepersoneel nam het slachtoffer in behandeling en al snel is men met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle vertrokken. Over de toestand van de man is momenteel niets bekend.

De auto, waar de voetganger door werd aangereden, kwam een paar honderd meter verderop tot stilstand. De automobilist kwam met de schrik vrij. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe deze aanrijding kon gebeuren.

Meerdere snelweglopers
De politie zegt dat er verderop nog twee mannen over de oprit van de snelweg liepen. Zij zijn aangehouden en naar het cellencomplex gebracht. De politie kan niet zeggen of het verband heeft met de aanrijding. Dit maakt deel uit van het onderzoek.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer