Personenauto brandt uit in Wijk 7

Urk – In de nacht van woensdag 31 augustus op donderdag 1 september is een personenauto volledig uitgebrand in Wijk 7 op het oude dorp van Urk.

Buurtbewoners hoorden rond 02:30 uur een knal, waarna zij polshoogte gingen nemen en een geparkeerde auto in brand zagen staan. De brandweer werd gebeld en deze kwam met spoed ter plaatse. Echter was er van de auto niet veel meer over. De brand kon snel worden geblust. Brandweerlieden wisten te voorkomen dat het vuur naar een andere auto en naastgelegen woning oversloeg.

De politie heeft aanwijzingen gevonden dat de auto in brand zou zijn gestoken. Buurtbewoners hebben een donkerkleurige hoog model personenauto zien wegrijden richting de Damlaan, vlak voor een knal en de brand. De eigenaar van de auto heeft inmiddels aangifte van brandstichting gedaan. De recherche onderzoekt de zaak verder en roept getuigen op zich te melden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer