Overval op tankstation Lange Dreef

Emmeloord – Op de avond van vrijdag 3 maart is het Shell tankstation aan de Lange Dreef in Emmeloord overvallen. Dit meldt de politie.

Omstreeks 21:00 uur viel een gewapende man de shop van het tankstation binnen. Een medewerker werd overvallen maar bleef ongedeerd. Er werd geld en rookwaar buitgemaakt waarna de overvaller er vandoor ging. Ondanks een uitgebreide zoekactie naar de man werd hij niet meer aangetroffen. Ook Burgernet werd hierbij ingezet.

Het signalement van dader was: Blanke man van ongeveer 1,85 lang, normaal postuur en blauwe ogen. Hij droeg een grijze trainingsbroek en een dikke zwarte jas met capuchon. Daarnaast droeg de dader een wit/grijze sjaal en handschoenen.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en komt graag met getuigen in contact.
2 reacties op “Overval op tankstation Lange Dreef”

Shell-tankstation aan Marsdiep overvallen – Regio25.nl zei:

[…] ook een tankstation in de polder is overvallen. Op vrijdagavond 3 maart vond ook rond 21:00 uur een overval plaats op een tankstation in Emmeloord. Net als het tankstation op Urk betrof het hier ook een tankstation van Shell. Onduidelijk is nog […]


Regio25.nl Jaaroverzicht 2017 – Regio25.nl zei:

[…] Overval op tankstation Lange Dreef […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer