Opmerkelijke autobrand Westermeerweg

Espel – In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 januari is een personenauto compleet uitgebrand op de Westermeerweg.

Rond 02:45 uur belden aanwonenden 112 nadat zij de autobrand opmerkten. Bij aankomst van de brandweer was er geen automobilist te bekennen en tevens stond de bestuurdersdeur open.

Gevreesd werd dat er een zwaargewond persoon in de berm of sloot langs de pikdonkere weg zou liggen. Uit voorzorg werd er een ambulance opgeroepen. Uiteindelijk werd het al snel duidelijk dat er geen slachtoffers waren.

Vastgebonden en gedumpt
Een ander opmerkelijk detail was dat de auto met een spanband vastgebonden zat aan een boom. Vermoedelijk stond de auto op een auto-ambulance of aanhanger, waarna de spanband is vastgemaakt en de auto al rijdend op de weg is gedumpt. Volgens de politie zou er dan ook sprake zijn geweest van brandstichting.

Eigenaar onbekend
De brandweer heeft de brandende auto geblust. Er bleef enkel een wrak staal over. De brand was zo heet dat de resten van de bumper bleven vastplakken aan het asfalt. Hierdoor heeft het wegdek schade opgelopen.

Een berger heeft het autowrak opgehaald. De politie zoekt nog uit van wie de auto was.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer