Mogelijk schietincident in Lange Nering

Emmeloord –  In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december heeft de politie onderzoek gedaan naar een mogelijk schietincident in het centrum van Emmeloord.

Rond 01:30 uur was er sprake van een ruzie tussen meerdere personen in de Lange Nering. Vermoedelijk is hierbij een vuurwapen gebruikt. De politie kwam daarom met kogelwerende vesten ter plaatse. Een gedeelte van de straat werd tijdelijk afgezet voor sporenonderzoek. Agenten vonden op straat meerdere losse flodders. Of er ook daadwerkelijk geschoten is, is nog onduidelijk.

Getuigen, welke bij een nabij gelegen horecagelegenheid aanwezig waren, meldden aan de politie dat zij schoten hadden gehoord. Ook meldden omstanders dat er een opstootje was geweest tussen een aantal jongeren en een aantal personen in de auto. Echter troffen de agenten bij aankomst niemand meer aan.

De politie heeft tot nu toe geen aanhoudingen kunnen verrichten. Verder uitgebreid onderzoek zal moeten uitwijzen wat er zich precies in de winkelstraat heeft afgespeeld.
Een reactie op “Mogelijk schietincident in Lange Nering”

Regio25.nl Jaaroverzicht 2015 l Regio25.nl zei:

[…] heeft niet stil gezeten. Met 4.000 unieke bezoekers voor het meest gelezen bericht van 2015: ‘Mogelijk schietincident in Lange Nering‘, is weer een record gebroken. Ook dit getal is weer verdubbeld ten opzichte van 2014. De […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer