Mogelijk brandstichting bij twee autobranden

Tollebeek/Emmeloord – Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober hebben er twee autobranden plaatsgevonden in Tollebeek en Emmeloord. Volgens de politie zijn de branden mogelijk aangestoken.

De eerste autobrand werd zaterdag rond 23:45 uur gemeld aan de Laat in Tollebeek. Hier was voor aankomst van de brandweer het vuur al gedoofd met een tuinslang. Na een onderzoek door de politie bleek er mogelijk sprake van brandstichting. De forensische opsporing werd geïnformeerd en doet nader onderzoek. De agenten hebben ook een buurtonderzoek verricht, dit leverde alleen niets op.

Rond 06:00 uur zondagochtend werd opnieuw een melding van een autobrand gedaan. Ditmaal aan de Middelplaat in Emmeloord. Hier stonden een brommobiel en een personenauto naast elkaar in brand. Het vuur is door de brandweer met schuim geblust. Ook hier heeft de politie, nadat de brand uit was, een onderzoek gedaan naar mogelijke brandstichting. De twee voertuigen zijn total-loss verklaard.

Of de branden met elkaar te maken hebben is nog onbekend. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer