Man verdronken bij ‘Atol’ in Zeewolde

Zeewolde – Maandagavond rond half 7 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ‘drenkeling’ aan de Strandweg in Zeewolde. Hier bleek een persoon, een 25-jarige man, verdronken te zijn in het ‘Atol’, het net nieuwe natuur zwembad dat onlangs geopend is.

De brandweer kreeg daar ondersteuning van de duikploeg uit Lelystad. Ook een traumahelikopter stond paraat. Maar toen alle hulpdiensten ter plaatse waren konden zij het slachtoffer niet lokaliseren. De duikploeg heeft de man uiteindelijk toch gevonden en uit het water gehaald. Hierop is geprobeerd om hem te reanimeren, dit lukte niet en na een kwartier is de reanimatie gestaakt.

Hoe de man verdronken is is niet bekend. Wij wensen de familie en hulpverleners die geholpen hebben veel sterkte met het verwerkingsproces.

 
2 reacties op “Man verdronken bij ‘Atol’ in Zeewolde”

Hbt-er zei:

ter plaatse kon men de persoon niet lokaliseren, daarop zijn duikers een
zoekactie begonnen, hebben hem gevonden, vervolgens heeft men nog getracht de persoon te reanimeren, en uiteindelijk heeft de arts van het mmt de reanimatie gestopt , de persoon was helaas overleden.

Als je iets schrijft, probeer dan aub wel de feiten juist te hebben !


Jeffrey Korte zei:

Dankjewel voor de verdere informatie. Bij ons was namelijk niet alle informatie bekend zoals wat u net zij. Ik zal het even aanpassen.

Mvg,

Jeffrey Korte
Redacteur


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer