Man lichtgewond bij auto in de sloot

Tollebeek – Op de Zuidwesterringweg (N713) bij Tollebeek heeft zondag 27 januari even voor 17:30 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Een personenauto, rijdende vanuit Tollebeek, raakte door nog onbekende oorzaak van de weg net voor de kruising met de Karel Doormanweg. Het voertuig eindigde in een sloot. In de auto zaten twee personen, een man was lichtgewond. Hij is met een ambulance naar de spoedpost van het Antonius ziekenhuis in Emmeloord gebracht. De andere inzittende bleef ongedeerd. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto uit de sloot getrokken en meegenomen.

Dit was het tweede ongeluk binnen 24 uur op de N713. Een paar kilometer verderop, op de kruising Zuidwesterringweg met de Staartweg, gebeurde zaterdagavond ook al een soortgelijk ongeluk. Een auto belandde daar in een greppel maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer