Man (31) gewond bij schietincident

Emmeloord – De politie is dinsdag 22 december druk geweest met het onderzoek naar een schietpartij in Emmeloord.

Een 31-jarige man, afkomstig uit het Brabantse Woudrichem, meldde zich ’s middags bij het Antonius ziekenhuis aan de Urkerweg. Hij was gewond geraakt bij een schietincident in Emmeloord. De politie werd ingelicht en startte een onderzoek. De gewonde man is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Volgens de politie vond het schietincident rond 15:30 uur plaats op de Bunschotenlaan. In eerste instantie werd er gesuggereerd dat dit op de Baronielaan, aan de andere kant van Emmeloord, had plaatsgevonden. Via een Burgernetbericht werden buurtbewoners gevraagd of zij iets verdachts hadden gezien. Ook kwamen agenten in kogelwerende vesten ter plaatse. Inmiddels is de Baronielaan geen onderdeel meer van het onderzoek, aldus de politie. Het lijkt erop dat in eerste instantie de verkeerde straatnaam is genoemd.

Uitgebreid onderzoek
Bij het Antonius ziekenhuis stond een grijze Audi geparkeerd. De politie doorzocht de auto en heeft het voertuig later in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook op de Bunschotenlaan is sporenonderzoek gedaan. De straat was tot laat in de avond met linten afgezet en de forensische opsporing bracht de situatie in kaart.

Aanleiding onbekend
Vanwege het lopende onderzoek kan de politie momenteel nog niets vertellen over de aanleiding van de schietpartij en wat er precies is gebeurd op de Bunschotenlaan.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer