Man gewond bij éénzijdig ongeluk N50

Ens – Op donderdag 21 september vond er rond 21:30 een ernstig éénzijdig verkeersongeval plaats op de N50 bij Ens, richting Emmeloord.

Een bestelauto raakte door nog onbekende oorzak van de weg, sloeg over de kop en kwam in een sloot tot stilstand. De bestuurder raakte gewond en bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijdt. Hij is hierna met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De auto werd gebruikt door een schildersbedrijf. Op de N50 lagen blikken en vele verfkwasten, welke uit de auto waren geslingerd.

Volgens de politie had de bestuurder mogelijk gedronken. Over de aard van zijn letsel kon men niets vertellen. De zwaar beschadigde auto is door een berger uit de sloot getrokken. Eén weghelft werd enige tijd afgesloten, maar het overige verkeer ondervond hier weinig hinder van.

Eerder op de dag vond er nog een ernstig ongeluk plaats op de N50. Bij Kampen-Zuid reed een vrachtwagen achterop een personenauto. Een automobilist kwam hierbij om het leven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer