Man bekneld na botsing met vrachtwagen

Emmeloord – Bij een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen in Emmeloord is woensdagochtend 21 augustus een man gewond geraakt. 

Het ongeluk gebeurde rond 07:00 uur op de inmiddels wel beruchte kruising Hannie Schaftweg met de Urkerweg, net buiten de bebouwde kom. Op dit verhoogde kruispunt hebben in alleen het afgelopen jaar al meerdere aanrijdingen plaatsgevonden, waaronder één op 31 mei jongst leden met ernstig letsel als gevolg. Emmeloorders zeggen dat er te vaak te hard word gereden, maar of dat mee heeft gespeeld bij de ongelukken is niet bekend.

Dit keer botste een vrachtwagen in de flank van een personenauto. Doordat de truck de bestuurderskant raakte kon de gewonde automobilist niet gemakkelijk uit de auto komen. De brandweer heeft de man bevrijdt waarna het ambulancepersoneel de zorg overnam. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

De Hannie Schaftweg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De zwaar beschadigde auto werd door een berger opgehaald. De truck kon zelf nog verder rijden. Nadat het wegdek was schoongemaakt, kon de weg weer worden vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer