Man aangehouden na overtreden tijdelijk huisverbod

Een 44-jarige Almeerder is woensdagochtend aangehouden in de Muziekwijk op verdenking van overtreding van het aan hem opgelegde tijdelijk huisverbod. Na onderzoek is het tijdelijk huisverbod opnieuw verlengd. De verdachte is in verzekering gesteld.

Agenten reageerden op een melding van een bewoonster uit de Muziekwijk. Haar partner, die bij een zaak van relationeel geweld een tijdelijk huisverbod opgelegd had gekregen, was naar het adres gekomen en de woning ingegaan. Bij het arriveren van de agenten had de man de woning verlaten. Een rondje door de buurt leverde het voertuig van de man op. Even later kwam de man aanlopen en werd hij aangehouden. In het politiebureau is door een hulpofficier van justitie het tijdelijk huisverbod verlengd. Vandaag wordt de zaak voorgelegd voor de officier van justitie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer