Licht letsel en aanhouding na botsing op Espelerlaan

Emmeloord – Op de Espelerlaan, ter hoogte van het ROC Friese Poort, zijn donderdag 8 september twee auto’s gedeeltelijk frontaal op elkaar gebotst.

Rond 13:00 uur botste een Volvo hard op een tegemoetkomende Opel. De bestuurster van de Opel raakte lichtgewond en is ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. Hij is aangehouden vanwege gevaarlijk rijgedrag, oftewel artikel 5, aldus de politie. De man zou te hard hebben gereden en is op het politiebureau verhoord.

Sporenonderzoek
Vermoedelijk is de Volvo te hard door de slinger van een fietsoversteekplaats gegaan, waardoor de auto de stoeprand raakte en op de verkeerde weghelft terecht kwam. Vervolgens botste de Volvo op een tegemoetkomende Opel. De politie heeft ter plekke uitgebreid sporenonderzoek gedaan om de precieze toedracht van het ongeluk te kunnen achterhalen. Er werd onder andere gekeken naar de staat van de autobanden en naar de schade aan de stoeprand.

De Espelerlaan was urenlang afgesloten voor het verkeer. De twee zwaar beschadigde auto’s zijn afgesleept en vervolgens in beslag genomen door de politie. De zaak zal verder worden onderzocht.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer