Lichaam gevonden in IJsselmeer

Noordoostpolder – In het IJsselmeer tussen Urk en Lemmer is dinsdagmiddag 5 januari een stoffelijk overschot gevonden. Volgens de politie is het de tweede opvarende van het ongeluk met een jacht eind november op het IJsselmeer.

Op 27 november zonk na een noodlottig ongeval, op ongeveer dezelfde plaats, een jacht met twee personen aan boord. Op de dagen erna werd er massaal gezocht naar de twee opvarenden.

Eén persoon werd na twee dagen aangetroffen in het water. Uit identificatie bleek dat hij afkomstig was van de gezonken boot. Een tweede opvarende werd toen nog vermist, maar werd dinsdag aan het eind van de middag tijdens een zoekactie aangetroffen.

Uit identificatie is gebleken dat het lichaam van een 67-jarige man uit Groningen is. De politie en andere hulpverleners kunnen hiermee een voorgoed einde maken aan de meerdere zoekacties.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer