Kogelgat in raam van supermarkt

Emmeloord – De politie is donderdag 13 augustus een onderzoek gestart naar een schietincident op de Moerasandijviestraat in Emmeloord.

In de voorruit van een supermarkt werd ’s ochtends een verdacht gat ontdekt. De forensische opsporing van de politie deed ter plekke onderzoek en daaruit bleek dat het gat was ontstaan door een kogel. In de winkel werd tevens een fragment van munitie gevonden.

Vanwege het onderzoek waren de stoep en parkeerplaatsen voor de winkel tijdelijk afgezet met linten. Ook een politiehond zocht mee naar sporen maar de viervoeter kon op straat niets bijzonders vinden.

De politie weet nog niet waarom de winkel werd beschoten. De recherche zet het onderzoek voort.

Spoedsluiting
Burgemeester Jan Westmaas van Noordoostpolder heeft de supermarkt vrijdag per direct een sluiting van 14 dagen opgelegd. “Om te voorkomen dat er verder gevaar ontstaat voor de openbare orde en veiligheid in de omgeving van het pand, heeft de burgemeester vervolgens besloten tot sluiting van het pand voor de duur van twee weken”, aldus de gemeente.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer