Kleine brand in appartement Parkflat

Emmeloord – De hulpdiensten zijn maandag 24 januari even na 22:00 uur uitgerukt voor een brandje in een appartement van de Parkflat aan de Saturnusstraat.

De Parkflat bestaat uit kantoren en uit appartementen van Triade, waarin mensen zelfstandig maar ook onder begeleiding wonen.

Het appartement waar het brandje woedde stond aardig vol met rook. De bewoonster had wat rook ingeademd. Ze is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Begeleiders van Triade hebben de zorg overgenomen.

Ondertussen had de brandweer het brandje snel onder controle. Er werd een ventilator ingezet om de rook uit het appartement te verdrijven. Tot slot heeft de brandweer nog de kat des huizes naar buiten gebracht, zodat de vrouw en het huisdier met elkaar herenigd konden worden. De kat is ook ongedeerd gebleven.

De rest van de bewoners in de flat hoefden niet te worden geëvacueerd. Wat er precies brandde en hoe de brand kon ontstaan, is onduidelijk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer