Kind gewond na val van springkussen

Urk – Maandagavond 6 juli is een kind ernstig gewond geraakt na een harde val van een springkussen. Het ongeval gebeurde bij een tentenkamp aan De Lier op Urk.

Iets voor 22:00 uur werden de hulpdiensten ingeschakeld. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam ging richting het incident. Een jongetje viel van een springkussen af en kwam daarna hard op een schoolplein terecht. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffertje gestabiliseerd en naar de ambulance gebracht. Inmiddels landde de traumahelikopter op een grasveld even verderop. De meegevlogen arts stapte bij de ambulance in waarna men met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle is gegaan.

In het ziekenhuis bleek het jongetje alleen een gebroken pols te hebben. Hij wordt hieraan geopereerd, meldt de politie via Twitter. De oorzaak van zijn val is nog onduidelijk. 
Een reactie op “Kind gewond na val van springkussen”

6 Juni Lifeliner1 Urk - www.traumaheli-mmt.nl zei:

[…] Maandagavond 6 juli is een kind ernstig gewond geraakt na een harde val van een springkussen. Het ongeval gebeurde bij een tentenkamp aan De Lier op Urk. Iets voor 22:00 uur werden de hulpdiensten ingeschakeld. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam ging richting het incident. Lees verder.. […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer