Jongeman gewond bij ernstig ongeluk

Urk – In de nacht van zaterdag op zondag vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de Pyramideweg op Urk.

Een scooterrijder botste rond 00:30 uur hard in de flank van een personenauto op het kruispunt De Reede, Pyramideweg en De Akkers.

Een jongeman op de snorscooter raakte bij het ongeluk zwaargewond. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Hoe het momenteel met hem gaat is onduidelijk. De arts van een traumahelikopter bood medische assistentie. De helikopter landde op een grasveld langs de Staartweg, net buiten de woonwijk. Voor zover bekend kwam de automobilist met de schrik vrij.

De tweewieler en de auto raakten door de aanrijding allebei zwaar beschadigd. De voertuigen zijn meegenomen door Delta Berging.

De politie heeft ter plekke uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Daarom was de kruising enige tijd afgezet met linten. Over de precieze toedracht van de aanrijding is nog niets bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer