Jeugdbrandweer in actie tijdens wedstrijden

Emmeloord – Diverse ploegen van de jeugdbrandweer uit Flevoland hebben zaterdag 18 maart meegedaan aan onderlinge wedstrijden in Emmeloord.

In totaal speelden negen ploegen uit Almere, Lelystad, Zeewolde en Noordoostpolder mee. Zij waren onderverdeeld in twee leeftijdscategorieën: vijf teams van de aspiranten en vier teams van de junioren. Ieder jaar worden deze onderlinge wedstrijden georganiseerd, ter voorbereiding op de landelijke kwalificatiewedstrijden.

Een bedrijfsbrand
Iedere ploeg kreeg hetzelfde scenario voor de kiezen: Aan de Dukaat ontstond door een onbekende oorzaak brand in het magazijn van Dijksma Koudetechniek B.V. De brand werd ontdekt en gemeld door een voorbijganger, die rook onder de roldeur vandaan zag komen. Terwijl hij 1-1-2 aan de lijn had, breidde de brand zich uit. Aan de taak van de jeugdbrandweer om dit als zijnde volwassen brandweer aan te pakken. Tijdens de inzet liep een vakkundige jury mee om alle handelingen te beoordelen.

Eindoordeel
Aan het einde van de middag werden de punten van alle teams geteld en de prijzen bekend gemaakt. Bij zowel de aspiranten als de junioren ging het team van Lelystad er met de winst vandoor.

Eindrangschikking aspiranten:

  1. Lelystad team blauw
  2. Lelystad team rood
  3. Zeewolde
  4. Noordoostpolder
  5. Almere

Eindrangschikking junioren:

  1. Lelystad team geel
  2. Noordoostpolder
  3. Almere
  4. Zeewolde
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer