Intratuin ontruimd vanwege gaslek

Emmeloord – De hulpdiensten zijn vrijdagochtend 19 februari opgeroepen voor een gaslekkage aan de Espelerweg in Emmeloord. Op het terrein van de Intratuin was een gaskast door een vrachtwagen omver gereden.

Rond half negen wilde een vrachtwagenchauffeur naast de winkel achteruit rijden om te laden en lossen. Hierbij zag hij een gaskast over het hoofd, waardoor een scheur in de gasleiding ontstond. Het personeel van de Intratuin is direct de winkel uitgegaan en heeft 1-1-2 gebeld.

Bij aankomst van de brandweer was er een sterke gaslucht te ruiken. Men is daarom gestart met metingen rondom de vrachtwagen. Ondertussen sloot de politie vanwege veiligheidsredenen de gehele Espelerweg af.

Na een half uur kon het gas door Liander worden afgesloten, waarna het gevaar was geweken. Het verkeer kon hierna weer van de Espelerweg gebruik maken. Ook het personeel en de klanten konden de Intratuin weer betreden.

Netbeheerder Liander heeft de gasleiding in de loop van de ochtend gerepareerd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer