Hond overleden na ongeluk op A6

Nagele – Op donderdagavond 7 november heeft er een éénzijdig ongeluk plaatsgevonden op de A6 van Emmeloord naar Lelystad.

Vlak voor de Ketelbrug, ter hoogte van Nagele, raakte rond 22:15 uur een personenauto van de snelweg. Het voertuig sloeg over de kop en kwam in een sloot tot stilstand. De man achter het stuur raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

In de auto zaten ook twee honden. Na de crash vluchtte één van de huisdieren de auto uit en ging aan de wandel op de pikkedonkere A6. Niet veel later reed een voorbijkomende automobilist de hond aan. Het dier overleefde die botsing niet.

De andere hond bleef in de gecrashte auto zitten en kwam met de schrik vrij. Toen de auto geborgen werd is de hond overgezet naar een politiewagen. Personeel van de dierenambulance heeft zich later over de dieren ontfermd.

Het baasje van de honden is ingelicht over de trieste afloop. Zijn auto kan als total-loss worden beschouwd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer